Zetland Avis Anmeldelse

Zetland avis er spændende men er den værd at købe et abonnement hos?

Zetland Anmeldelse: Kan det betale sig at købe et abonnement?

Zetland er netavisen, som har valgt at gå pionerens gang og tilbyde læser og lytter en alternativ indgangsvinkel på aktuelle nyheder, Læs med i anmeldelsen og find ud af hvad Zetland egentlig har at byde på.   

Digital avis

Zetland

Hvad er Zetland

I 2012 besluttede 4 danske journalister, at der på det danske marked for nyheder manglede en mulighed for at kunne fordybe sig i få relevante nyheder. Der manglede et nyhedsmedie, som havde frasorteret alle de ”støjende” og sensationelle forside-nyheder for i stedet at tilbyde indsigt og sammenhænge. Kort sagt: et nyhedsmedie med en indgangsvinkel på kvalitet frem for kvantitet.

En hybrid

Med det klare grundprincip at det er vigtigere at komme i dybden end at komme først, blev netavisen Zetland født. Zetland-avisen er en hybrid – ligesom dens navnesøster, som er en krydsning mellem en zebra og en shetlandspony! En hybrid i den forstand at avisen krydser nye medier med gamle, teater med journalistik og forsamlingshus med sociale medier.

I denne Zetland anmeldelse kan du læse om avisens grundprincipper og om fordelene ved at være medlem.

Nyhedsbombardering – kender du det?

Der findes rigtig mange danske aviser på nettet, og hvis du ikke vil betale for adgang til en netavis, kan du jo bare gå ind på Facebook eller YouTube eller you-name-it. Vi lever i informationens tidsalder og i stedet for at skulle gøre en indsats for at følge med i de aktuelle nyheder, bliver vi jo nærmest bombarderet med overskrifter, så snart vi tænder for skærmen. – så hvad skal vi lige med én til netavis?

Zetland vs højtråbende medier

Stop. Du sætter tiden i stå. Vandet bliver sat over til en god kop kaffe, du sætter dig ned, trækker vejret og lader Zetland avis berige dig med lige nøjagtig de nyheder, du har brug for at få indsigt i den dag.

Hvorfor skal vi gøre det så besværligt og vælte rundt imellem tyve forskellige nyhedsmedier, som alle mener noget forskelligt og i bund og grund er mere interesserede i at holde dig fanget på krogen med højtråbende overskrifter end at give dig den indsigt, som i sidste ende vil berige dig med en bedre forståelse af verden?

Væk med støjen

Zetland avis har sagt stop for ”støj-journalistik” og taget skridtet til udvælge de vigtigste nyheder, fortalt med dybde og indsigt. Så bestemmer du selv, hvad du vil bruge resten af din tid og opmærksomhed på.

lydbog gratis
  • Vurdering 80% 80%

Gratis periode

Ingen, men 10 kr./uge i 4 uger

Lydbøger på dansk

artikler/journalistik

Inklusiv ebøger:

artikler/journalistik

Pris efter 4 uger:

129 kr. (se priser)

Hvad får jeg som medlem?

Med et Zetland abonnement får du ikke kun nyheder på sort/hvid skrift. Zetland er for øjnene, for ørene og for både øjne, øre og hjerte på samme tid, når de går på scenen i Zetland Live.

For at gøre dine fordele som medlem helt overskuelige:

  • Zetland avis udgiver på alle hverdage maks 5 artikler, som omhandler de vigtigste begivenheder og strømninger i tiden. Artiklerne er gennemarbejdede og fremstillet i et lækkert design med masser af god grafik.
  • Hvis du ikke gider at læse artiklerne, (eller bare ikke har tid og mulighed for det) kan du lytte til dem. Som regel er det den samme journalist, som har skrevet artiklen, der læser den højt.
  • Alle højtlæsninger kan downloades, så du kan lytte til dem, når du er uden internet. – så bruger du heller ikke dine data fra telefonen.
  • Du får hver dag et nyhedsbrev med overblik og lidt viden om det seneste døgns nyheder – også dem som Zetland ikke har skrevet artikler om. I samme nyhedsbrev giver Zetland anmeldelse af andre nyhedsmedier og deres relevante artikler for dagen.
  • Med et Zetland abonnement har du adgang til hele Zetlands arkiv. – det vil sige, at du stadig kan lære om alle de vigtige nyheder, som er sket i verden siden Zetlands stiftelse i 2012.
  • Zetland Live er et journalistisk, kulturfyldt og underfundigt sceneshow, hvor du kan blive oplyst, få indsigt og blive beriget om alt mellem himmel og jord. Med et Zetland abonnement får du rabatter og forkøbsret til Zetland Live, som bliver opført både i hovedstaden men også tager på tour i resten af landet.

Zetland ved godt, at du gerne vil vide, hvad du går ind til, inden du bestiller dit abonnement (som i øvrigt kan opsiges uden binding). Derfor kan du prøve 14 dages medlemsskab helt gratis.

Du kan også forære et gavekort på et Zetland medlemsskab til en anden. – når du bestiller for et år ad gangen får du rabat.

Er den værd at prøve?

I denne Zetland anmeldelse står det formentligt tydeligt frem, at Zetland som nyhedsmedie i virkeligheden ikke har nogen konkurrenter. – For hvad de tilbyder – og den måde de tilbyder det på, – er så fuldstændigt forskelligt, fra hvad man ellers kan finde på ”nyhedsmarkedet”.

Når Zetland siger, at vi ikke mangler information men derimod mere indsigt, har de ramt plet. Få men godt fortalte artikler er noget, som alle kan forstå og have glæde af. Det er nyhedsmediet for dem, som har travlt i hverdagen men stadig gerne vil holde sig informerede. Og det er for dem, som ikke kun spørger ”hvad” der sker i verden men også vil have svar på ”hvorfor og hvordan” .

Endelig vurdering: til den interesserede læser/lytter som gerne vil ind til kernen af nyheden og ikke kun nøjes med overfladen. Prøv Zetland.

  • Vurdering 85% 85%

Nu er det din tur…

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig,.. Hvilken bogtjeneste har du tænkt dig at prøve? Hvad er dit mål? Del endelig dine tanker ved at skrive en kommentar. Husk også du kan læse vores guide om hvordan du får gratis børnebøger online, lydbog, og gratis e bøger.

0 kommentarer