De Bedste lydbøger:

vores bud.

Søger du gode lydbøger? Så se hvilke vi har bedømt til at være de bedste.

De 6 Gode Lydbøger Helt Gratis

Coq Rouge

30 dage gratis

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

30 dage gratis

Vindens skygge

30 dage gratis

Den der lever stille

30 dage gratis

Det sidste kongerige

30 dage gratis

Percy Jackson 1: Lyntyven

30 dage gratis

De bedste lydbøger: vores bud


På Mofibo, Chapter og BookBeat er udbuddet af gode lydbøger nærmest uendeligt.

Du får her 6 håndplukkede bud på litteraturunderholdning af den bedste slags.

De 6 bedste lydbøger - Se dem her


Kodenavn Coq Rouge

”Kodenavn Coq Rouge” (få den gratis her) er den første bog ud af tretten i krimiserien om specialagent Carl Hamilton og hans arbejde for den svenske efterretningstjeneste. Med verdens hårdeste militærtræning i baglommen og hjertet på rette sted opklarer Hamilton forbrydelser, som kun James Bond kunne have gjort det efter.

I denne første bog i serien om Hamilton, skal Coq Rouge finde den skyldige bag mordet på en af cheferne for det svenske sikkerhedspoliti.

Politiledelsen retter deres mistanke mod nogle palæstinensiske flygtninge og deres svenske sympatisører, men det skal vise sig, at mordet har langt bredere perspektiver og konsekvenser. Kun den militære efterretningstjenestes hemmelige våben ”Coq Rouge” vil kunne løse dette mysterie.

Serien om Carl Hamilton og andre af de bedste lydbøger af Jan Guillou findes på Mofibo.

Den Hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

”Den Hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt” (få den gratis her) er Jonas Jonassons livsbekræftende debutroman fra 2009.

Allan Karlson bor på et plejehjem og tror, at dette er hans endestation. Men skæbnen vil det, at han fylder 100 år, og i stedet for at lade sig blive fejret og modtage borgmesterens lykønskninger, springer Allan Karlson ud ad vinduet.

Lyt med når den gamle, skrøbelige mand bliver fyldt med livsmod og eventyrlyst på ny. Samtidigt kommer lytteren på en rejse gennem 1900-tallet, hvor tilfældighederne bringer Allan Karlson til at møde århundredets store personligheder og er med til at forme verdenshistorien.

Hør Jonas Jonassons gode lydbøger på Mofibo, hvis du vil nyde en rigtig feel-good roman.

Vindens Skygge

Tag med på en poetisk rejse gennem Carlos Ruiz Zarfons prisvindende roman ”Vindens Skygge” (få den gratis her).

Historien tager sted i årene efter den spanske borgerkrig i Barcelona, hvor den tiårige Daniel bliver indviet i boghandlen ”De Glemte Bøgers Kirkegård”. ”Stedet her er et mysterium, Daniel, en helligdom” forklarer hans far, ”Hver bog, hvert bind du ser, har en sjæl…”. Da Daniel går i gang med at læse bogen ”vindens skygge” begynder mysterierne at vælte ind i den unge drengs tilværelse. Hvem er manden, som pludselig holder øje med ham? Han ligner en af personerne fra bogen. Og hvorfor findes der ikke flere bøger af samme forfatter?

”Vindens skygge” indeholder både intriger, spænding og kærlighed. Dens velskrevne plot og nuancerede persongalleri gør, at dette ikke bare er en god lydbog men en af de bedste lydbøger, du kommer til at høre.

Den der lever stille

Leonora Christina Skovs (få den gratis her) ekstremt velskrevne roman om sit eget barske liv fortalt med hjerteskærende autofiktion.

Leonora har igennem hele sin opvækst, men uden held, forsøgt at opnå sine forældres kærlighed og anerkendelse. Hun har prøvet at opføre sig normalt, fået topkarakterer og undgået at gøre sin mor ked af det og sin far vred. Til sidst flytter Leonora i trods til København, hvor hun udforsker sin identitet som forfatter og, til sine forældres rædsel, forelsker sig i en kvindelig præst. Leonora er overladt til at klare sig selv i verden, og hun har kun én vej frem: at finde sin indre styrke.

”Den der lever stille” har vundet litteraturprisen De Gyldne Laurbær. Bogen er smuk, indlevende og ærlig og en rigtig, rigtig god lydbog, som du ikke ønsker skal slutte igen.

Det sidste kongerige

Den første bog ud af tre rigtig gode lydbøger i serien om Saksernes Fortællinger (få den gratis her).

Der er ikke lagt fingre imellem, når Bernard Cornwell beskriver de danske vikingers krigstogter, som tog sted i 800-tallets England. Vikingerne vækker blodfejder, had, bedrag og desperat heltemod til live i takt med, at de brænder byer af og gør enkekvinder og faderløse børn til slaver.

I historien om ”Det Sidste Kongerige” følger vi Uhtred, som ser, da vikingerne myrder hans far. Drengen bliver taget til fange af vikingerne, som tager ham med sig for at gøre ham til dansker.

Uthred fortæller om de voldsomme kampe mellem kristendommen og hedenskaben og om den brutalitet, som i sidste ende afgør til hvilken side, hans loyalitet befinder sig.

Cornwells fortællinger om vikingetidens England er en af bedste lydbøger til at nyde under et varmt tæppe på en råkold eftermiddag.

Percy Jackson og lyntyven

Percy Jackson (få lydbogen gratis her) er 12 år i denne første bog om Percy Jackson og Olymperne. Percy lider af ADHD og er desuden ordblind. Indtil videre er han blevet smidt ud af alle de skoler, han har været meldt ind i, og der sker altid mærkelige ting for ham, som da han f.eks. kom til at pulverisere sin lærer uden at vide hvordan.

Da Percy opdager, at han er en halvgud med særlig kontrol over vand, begynder begivenhederne at blive både mærkeligere og farligere. I ”Percy Jackson og Lyntyven” begiver Percy sig ud på en farefuld rejse rundt i USA for at finde ud af, hvem der har stjålet overguden Zeuz’ lyn.

De gode lydbøger om Percy Jackson kan findes på både Mofibo.

4.3/5 - (3 stemmer)