Gratis lydbøger til iphone og ipad.

Sådan får du lydbøger på iphone gratis.

Tre lydbog tjenester til iphone og ipad.

gratis lydbøger til ipad

PRØV GRATIS


30 gratis dage

 • Vurdering 85% 85%
gratis lydbøger til iphon

PRØV GRATIS


30 gratis dage

 • Vurdering 85% 85%
Billede af Podimo logo

PRØV GRATIS


45 gratis dage

 • Vurdering 90% 90%

Sådan får du gratis lydbøger til iPhone og iPad.

Gratis lydbøger til iPhone og iPad venter i dette øjeblik på dig! Mofibo, Podimo og Fairytell er 3 eksempler på fremragende lydbogstjenester, som alle tilbyder en gratis prøveperiode, inden du overhovedet behøver at tage kortet op af lommen. Du downloader app’en i din App store, indtaster dine brugeroplysninger, og så er du i gang.

Prøv dem én ad gangen, og nyd at lytte til dine yndlings lydbøger på iPhone og iPad uden at betale en krone. Hvis du derefter finder ud af, at du ikke kan undvære højtlæsning i kaffepausen og på togturen, ja, så har du beviset for, at tjenesterne er pengene værd.

Nedenfor introduceres tjenester med lydbøger iPhone og iPad-venlige, så du kan begynde at finde gratis lydbøger til iPhone og iPad allerede i dag.

3 lydbogtjenester med gratis lydbøger på iphone

A part of Storytel

Mofibo

Mofibo har i alt over 400.000 lydbøger og ebøger i sit sortiment. Hvis du er bogglad og elsker at høre en god historie, finder du her et univers af lydbøger i mange genrer, som er lige til at kaste sig over. Med en gratis prøveperiode på Mofibo har du gratis lydbøger til iPad og iPhone på et øjeblik.

App til iOS

Du kan lytte til lydbøger på iPhone og iPad ved at downloade Mofibo’s app til iOS fra AppleStore.

Mofibos app har en del funktioner, som gør lytteroplevelsen lidt sjovere, heriblandt:

 • Boganbefalinger: anbefalinger til nye bogmuligheder baseret på dine sidst hørte lydbøger. Anbefalingerne kan også være baserede på dine forudbestemte præferencer.
 • Sociale funktioner: giver læsere mulighed for at følge hinandens aktiviteter på Mofibo og at finde inspiration gennem andre læseres boglister.
 • Særligt for app’en til iOS (og ikke til Android) er den funktion, som hedder ”support”. Supportfunktionen kan du bruge, hvis du oplever en fejl i en bog eller i selve app’en, og den hjælper Mofibo til at finde og korrigere fejlen.
 • Når du lytter til lydbøger på Mofibo, kan du justere afspilningshastigheden, så du ikke mister tålmodigheden, hvis nu oplæseren tager sig lidt for god tid. På samme måde kan du også sænke hastigheden og virkelig meditere hvert oplæst ord.
 • Sæt timer på oplæsningen, så du ikke glemmer aftensmaden, ellers hvis du ligger i sengen, og bogen helst ikke skulle læse sig selv færdig, mens du sover.
 • Du kan downloade alle lydbøger. Især hvis du skal ud at rejse, er et par gode lydbøger på din iPhone eller iPad guld værd, og du slipper for at kæmpe med dårlige internetforbindelser.

Var der noget med en gratis prøveperiode?

Ja, det var der faktisk, og du har mulighed for at få intet mindre end 14 dage i lydbogshimmelen helt gratis.

Hvis du derefter vil fortsætte med Mofibo, koster det 129 kr.

Gratis periode

14 dage

Lydbøger på dansk

Ja, stort udvalg.

Inklusiv ebøger:

Ja

Pris efter:

129  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Med et kæmpestort udvalg af både E-bøger og lydbøger samt de mange funktioner, som gør brugen af appen til en rigtig god oplevelse, kan Mofibo næppe overgå sig selv. Det skulle da lige være et udvalg af bøger på andre sprog end kun engelsk og dansk.

Endelig vurdering: En stærk og anvendelig bogtjeneste med et stort udvalg. Prøv den gratis nu.

Er du interesseret i en Harry Potter lydbog? Så læs hvordan du kan få dem gratis.

gratis lydbøger til ipad
 • Vurdering 85% 85%

Læs, som du vil – lydbøger iPhone

Storytel

Storytel er Mofibos storebror, og en del af deres principper går derfor igen, selvom der er ændringer i både layout og i visse funktioner. Til fælles har de dog, at de har lydbøger iPhone og iPad-venlige.

Storytel har tusindvis af gratis lydbøger til iPhone og iPad, så snart du er medlem. Gå ind i din App Store og download Storytels app til iPhone og iPad, så er du godt på vej til at nyde god højtlæsning i timevis.

Her kommer et håndpluk af nogle af Storytels funktioner:

Skift imellem lyt og læs

I mange tilfælde er Storytels ebøger og lydbøger synkroniserede. Det betyder, at hvis du eksempelvis stopper med at lytte til en lydbog på din iPhone og i stedet vil læse videre på din iPad, så åbner ebogen på det samme sted, som du var nået til i lydbogen. Det skåner dig for en del arbejde med selv at skulle  rode bogen igennem.    

Kun for børn

Kidsmode-funktionen giver børnebrugere af Storytel-app’en en nemmere og mere fokuseret oplevelse. I kidsmode bliver barnet kun præsenteret for børnebøger og altså ingen eventuelle uhensigtsmæssige voksenbøger. Barnet får sin egen boghylde, og det vil få anbefalinger på nye lydbøger, som er baseret på barnets tidligere søgninger og læsninger.

AirPlay

iOS-enheder såsom iphone of iPads har automatisk AirPlay installeret. Når du lytter til Storytels lydbøger, kan du vælge det lille AirPlay-symbol i menuen. Så hører du lydbøgerne fra dine højtalere, og kan lade din iOS-enhed ligge på bordet, mens du selv vasker op og samtidigt lytter til en god bog.

Den gratis prøveperiode

Er du ikke lige sikker på, om adgangen til Storytels lydbøger er 129 kr værd? Det er måske ikke en særlig høj månedspris, men oplæserne skal helst være rare at lytte til, og app’en skal jo også være brugervenlig…

Var det ikke en god ide først at prøve med 14 dages gratis prøvetid? Det koster ikke noget at prøve, og så har du gratis lydbøger til iPad og iPhone, inden du vælger, om det er pengene værd at fortsætte abonnementet.

Gratis periode

14 dage

Lydbøger på dansk

Ja, stort udvalg.

Inklusiv ebøger:

Ja

Pris efter:

129  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Ligesom Mofibo er Storytel en bogtjeneste med et rigtig godt og bredt udvalg af bøger.

Appen er som den skal være med alle de nødvendige funktioner, så man let kan anvende tjenesten.

Endelig vurdering: En innovativ bogtjeneste som gør det let at finde en god lydbog gratis. Prøv den gratis her.

 • Vurdering 85% 85%

En verden af børnebøger

Fairytell – Nu en del af Podimo

Fairytell er kvalitetsunderholdning til børn fra 0-10 år. Ingen krimier, ingen kærlighedsromaner og ingen splattergys. Bare ren fantasirejse og lærerige fortællinger til de mindre størrelser.

Der er mange hundreder lydbøger og ebøger at vælge imellem hos Fairytell, og det er både de elskede klassikere og de moderne bestsellere.

Fairytells app kan hentes i din App Store og fungerer lige så vel til iPhone som til iPad. Tilmeld dig prøveperioden på 30 dage, og så har du en hel måneds gratis lydbøger til iPhone og iPad.

Jorden rundt

Fairytell virker fra alle lande og er altså ikke geobegrænset, ligesom mange andre streamingtjenester. Med en internetforbindelse kan dine børn sidde på Hawai og lytte til Ole Lund Kirkegaards ”Otto er et næsehorn” eller til Martin Strids fortællinger om Mimbo Jimbo.   

Du kan selvfølgelig også downloade et antal lydbøger på din iPad eller iPhone, inden du tager hjemmefra. Så slipper du for at kæmpe med dårlige internetforbindelser.

Gratis lydbøger i en hel måned

Det vil du gerne give til dine børn, ikke? Og det kan du også. Tilmeld dig 45 dages prøvetid og få gratis lydbøger til iPad og iPhone. Du betaler kun, hvis du synes, det er en god ide at fortsætte abonnementet.

Det koster 59 kr. per måned efter den gratis prøveperiode.

Billede af Podimo logo

Gratis periode

14 dage

Lydbøger på dansk

Ja, stort udvalg.

Inklusiv ebøger:

Ja

Pris efter:

59  kr. (se alle priser)

Er den værd at prøve?

Denne bogtjeneste er alletiders til at få dit barn gjort fortroligt med bøgernes verden. Det er smart, at barnet selv kan udvælge interessante bøger, og hvis barnet endnu ikke kan læse, er der mulighed for altid at få læst en historie op som lydbog.

Offline funktionen er en livredder, når der skal rejses.

Denne bogtjeneste giver dig den længste prøvetid til at lytte til lydbøger gratis online.

Endelig vurdering: Giv dit barn chancen for at få sit eget personlige børnebogs-bibliotek. Prøv den gratis nu.

Billede af Podimo logo
 • Vurdering 90% 90%