Gratis lydbøger til

iPhone og iPad.

Sådan får du lydbøger på iPhone og iPad helt gratis

Tre lydbog tjenester til iphone og ipad

Sådan får du gratis lydbøger til iPhone og iPad


Gratis lydbøger til iPhone og iPad venter i dette øjeblik på dig! Mofibo, Chapter og Nextory er 3 eksempler på fremragende lydbogstjenester, som alle tilbyder en gratis prøveperiode, inden du overhovedet behøver at tage kortet op af lommen. Du downloader app’en i din App store, indtaster dine brugeroplysninger, og så er du i gang.

Prøv dem én ad gangen, og nyd at lytte til dine yndlings lydbøger på iPhone og iPad uden at betale en krone. Hvis du derefter finder ud af, at du ikke kan undvære højtlæsning i kaffepausen og på togturen, ja, så har du beviset for, at tjenesterne er pengene værd.

Nedenfor introduceres tjenester med lydbøger iPhone og iPad-venlige, så du kan begynde at finde gratis lydbøger til iPhone og iPad allerede i dag.

Lydbogtjenester med gratis lydbøger til iPhone og iPad


Mofibo - A part of Storytel


Mofibo har i alt over 400.000 lydbøger og ebøger i sit sortiment. Hvis du er bogglad og elsker at høre en god historie, finder du her et univers af lydbøger i mange genrer, som er lige til at kaste sig over. Med en gratis prøveperiode på Mofibo har du gratis lydbøger til iPad og iPhone på et øjeblik.

App til iOS

Du kan lytte til lydbøger på iPhone og iPad ved at downloade Mofibo’s app til iOS fra Apple Store.

Mofibos app har en del funktioner, som gør lytteroplevelsen lidt sjovere, heriblandt:

  • Boganbefalinger: anbefalinger til nye bogmuligheder baseret på dine sidst hørte lydbøger. Anbefalingerne kan også være baserede på dine forudbestemte præferencer.
  • Sociale funktioner: giver læsere mulighed for at følge hinandens aktiviteter på Mofibo og at finde inspiration gennem andre læseres boglister.
  • Særligt for app’en til iOS (og ikke til Android) er den funktion, som hedder ”support”. Supportfunktionen kan du bruge, hvis du oplever en fejl i en bog eller i selve app’en, og den hjælper Mofibo til at finde og korrigere fejlen.
  • Når du lytter til lydbøger på Mofibo, kan du justere afspilningshastigheden, så du ikke mister tålmodigheden, hvis nu oplæseren tager sig lidt for god tid. På samme måde kan du også sænke hastigheden og virkelig meditere hvert oplæst ord.
  • Sæt timer på oplæsningen, så du ikke glemmer aftensmaden, ellers hvis du ligger i sengen, og bogen helst ikke skulle læse sig selv færdig, mens du sover.
  • Du kan downloade alle lydbøger. Især hvis du skal ud at rejse, er et par gode lydbøger på din iPhone eller iPad guld værd, og du slipper for at kæmpe med dårlige internetforbindelser.

Var der noget med en gratis prøveperiode?

Ja, det var der faktisk, og du har mulighed for at få intet mindre end 30 dage i lydbogshimmelen helt gratis.

Hvis du derefter vil fortsætte med Mofibo, koster det 129 kr.

Gratis dage

30

Sprog

Dansk, Engelsk

Medietyper

e-Bøger, Lydbøger

Pris pr. md

129,- (se priser)

Er den værd at prøve?

Med et kæmpestort udvalg af både E-bøger og lydbøger samt de mange funktioner, som gør brugen af appen til en rigtig god oplevelse, kan Mofibo næppe overgå sig selv. Det skulle da lige være et udvalg af bøger på andre sprog end kun engelsk og dansk.

Er du interesseret i en Harry Potter lydbog? Så læs hvordan du kan få dem gratis.

Endelig vurdering
En stærk og anvendelig bogtjeneste med et stort udvalg.

Få Mofibo gratis her
4.6/5 - (5 stemmer)