Klassiske Børnebøger Du Kan Få Gratis

Harry Potter og de Vises Sten

30 dage gratis
60 dage gratis!!

Den Store Bog om Peter Pedal

30 dage gratis
50 dage gratis

Totte bøger

30 dage gratis
50 dage gratis

Lotte bøger

30 dage gratis
50 dage gratis

Gåsehud bøgerne

30 dage gratis
50 dage gratis

Emil fra Lønneberg

30 dage gratis
50 dage gratis

Villads fra Valby

50 dage gratis
60 dage gratis!!

Gurli Gris

45 dage gratis med rabatkoden APP45
60 dage gratis!!

Sådan får du gratis børnebøger online


Udover ovenstående tjenester, kan du hos Podimo gå på opdagelse i et sjovt og legende univers af børnebøger i tusindvis. I de 45 dages prøveperiode finder du gratis børnebøger både som e-bøger og lydbøger. Et abonnement hos Podimo koster 59 kr. om måneden, men du kan få en gratis prøveperiode på 30 dage i dag. Mofibo og Nextory er online bogtjenester, som også har børnebøger i alle størrelser og for enhver smag. Prøv helt gratis 45 dages abonnement hos både Chapter, Nextory og Mofibo, og benyt dig af alle de gratis ebøger og lydbøger, som du har lyst til.

Alle børn skal have mulighed for at udvikle sine læsefærdigheder i eget tempo og på egne præmisser. Når der er mulighed for selv at vælge både højtlæsningsbøger og læs-selv bøger, gør det læringsprocessen både sjov og inspirerende for barnet. Søger du en Harry Potter lydbog? Så læs vores guide om det.

Alle de klassiske børnebøger gratis online


Gratis børnebøger online - Liste af børnebøger


Pixi bøger

Siden 1953 har de små og lethåndtérlige pixi bøger fyldt en betydelig plads på boghylderne i de danske hjem. Børn i alle aldre nyder at sidde med de lette pixibøger i hånden og læse historier om alt fra trolde til prinsesser.

I alt findes der 891 forskellige pixi bøger på dansk, så selvom de er små, er der rigeligt med læsemuligheder for både de små og for de lidt større.

Mofibo kan du begive dig på opdagelse i et stort udvalg af Pixi bøger.

Totte bøger

Af Gunilla Wolde

Læs de danske børnebøger i serien om Totte, som handler om alle de hverdagsting, som kan fylde meget i en 2-5 årigs liv. Læs blandt andre ”Totte bygger”, ”Totte går ud” og ”Totte klæder sig ud”. Alle bøgerne er illustreret med enkle billeder tegnet af forfatteren selv.

Du finder 10 forskellige Totte bøger.

Lotte bøger

Af Gunilla Wolde

I samme stil som Totte bøgerne finder du Lotte-serien. ”Læs Lottes værksted”, ”Lotte støvsuger” og ”Lottes lillebror”. Skønne og enkle fortællinger, som små børn nemt kan relatere til.

Du finder 10 forskellige bøger i Lotte-serien.

Harry Potter

Af J. K. Rowling

Eventyr bøger for børn. Bog-succesen som tog verden med storm. En serie på oprindeligt syv bøger om drengen Harry og hans venners eventyr i en magisk og farefuld verden. Hver Harry Potter bog byder på mystik, spænding og overraskelser, og når du først er gået i gang, er det svært at stoppe igen før sidste bog er færdig.

Den sidste og 8. bog i serien kan du finde som manuskript til teaterforestillingen ”Harry Potter og det forbandede barn”.

Du kan lytte til alle Harry Potter-bøgerne som lydbøger eller vælge at læse dem igennem selv. Find dem hos Mofibo og BookBeat.

Gåsehud bøger

Af R. L Stine

Gyserhistorier for børn udgivet på 32 forskellige sprog i hele verden. Den amerikanske forfatter R.L. Stine forstår at skabe den dystre og intense stemning, som de lidt større børn er vilde med. Læs blandt andre ”Dukkernes nat”, ”Monsterblod” og ”Mumiens forbandelse”, eller hør dem som lydbøger – hvis du tør.

Find et stort udvalg af Gåsehud bøger hos Mofibo.

Emil fra Lønneberg bøger

Af Astrid Lindgren

Historierne om den uartige dreng Emil som med sit lyse hår og blå øjne tilfældigvis ser ud som en engel. Astrid Lindgren bøger tager dig med på rejse i det gamle Sverige, Småland helt præcist, hvor Emil bor på gården Katholt sammen med sin familie og folkene på gården. Hver dag finder Emil på nye skarnsstreger, som Emils mor hver aften noterer ned i sit kladdehæfte.

Find de klassiske børnebøger om Emil på BookBeat.

Pippi Langstrømpe bog

Af Astrid Lindgren

Hvem kunne ikke tænke sig at være det stærkeste barn i verden? Pippi er hende, som aldrig lader sig slå ud hverken af tyve eller farlige pirater. Sammen med sine to gode venner Tommy og Annika, samt selvfølgelig hesten og aben Hr. Nilsson, oplever Pippi en masse eventyr både i Sverige og på de syv have.

En klassisk bogserie til inspiration for alle børn.

Find de gratis børnebøger om Pippi Langstrømpe på Storytel.

Orla frøsnapper

Af Ole lund Kirkegaard

Det er ikke nemt at være en lille dreng, når den store bølle Orla Frøsnapper lusker omkring. Heldigvis er bogens fortæller ikke kun lille men også ganske smart. I løbet af bogen kan du høre om, hvordan han sammen med sin ven Jacob i sidste ende får krammet på den væmmelige Orla Frøsnapper.

Få Orla Frøsnapper læst op som lydbog eller læs den selv på Mofibo eller BookBeat.

Albert

Af Ole Lund Kirkegaard

Læs Ole Lund Kirkegaards klassiske børnebøger, denne gang om den frække dreng Albert. Hør om Alberts drengestreger, som gør skomageren så edderspændt rasende, at han hiver hår ud af sit eget hoved.

Da Albert en morgen rejser af sted ned ad åen i en gammel fisketønde, møder han verdens største lommetyv Rapollo. Heldigvis er det bedre at være lille og kvik end stor og…. ja, Albert er drengen som sagtens kan hamle op med enhver voksen.

Albert finder du blandt de andre gratis børnebøger hos BookBeat.

Villads fra Valby

Villads fra Valby serien er fantastisk til børn. De er lette at læse eller lytte til for børn i alderen 4-8 år, og der sker hele tiden noget i fortællingerne om Villads. Bøgerne er sjove og underholdende for de små.

Villads fra Valby kan du lytte som lydbog hos Nextory, eller læse som e-bog.

Lyt til de fantastisk gode og sjove lydbøger med Gurli Gris og hendes familie. Fx Gurli Gris – Super-Gurli!

Gurli Gris

Gurli Gris er selvsagt meget populær til mindre børn. I kan også nyde Gurli Gris som lydbog, bl.a. hos Bog&ide streaming app. Se link ovenover.

Gurli Gris lydbøgerne er særligt velegnede for børn i alderen 0-5 år. Lydbøgerne har typisk 5 minutters varighed.

4.6/5 - (17 stemmer)