Prime Video tilbud

Din definitive guide til gratis Prime Video streaming.


 • Om Prime Video, og hvordan du får rabat

  Er du på udkig efter den en underholdende streamingoplevelse, til en lav månedlig pris? Så skal du overveje at prøve Amazon’s Prime Video.

  Som en af de billigste aktører på markedet, har Prime Video faktisk rigtig meget at byde på for den serie- og filmvante seer!

  Her finder du Prime Video’s aktuelle kampagnetilbud.

 • Se Prime Video gratis 7 dage gratis Få Prime Video gratis her

Prime Video


Prime Video Pris og Tilbud

Amazon’s Prime Video streaming er nu tilgængeligt i Danmark, og de er bulret ind på streaming-scenen med produktion af poulære film og serier som The Man in the High Castle, Mozart i junglen og Ringnes Herre: Magtringene og meget mere.

Prisplaner og abonnementer

Prime Video - gratis prøveperiode

Prime Video Streaming tilbyder 1 type abonnement, der koster 59 kr. pr. måned. Hvis du allerede har en brugerkonto til Amazon, kan du bruge denne til at tilmelde dig Prime Video. Ellers opretter du bare en ny brugerkonto i sign-up flowet.

Stream Prime Video på flere måder

Du har alle platforme til rådighed, når du vil streame indhold fra Prime Video:

 • Smart TV eller Blu-ray-asfpiller via Amazon Prime Video app’en
 • Chromecast eller Apple-TV
 • Spillekonsol som XBox eller PlayStation
 • Smartphones (både iOS, Android, Samsung Galaxy og Microsoft)
 • Via browser på PC eller tablet

Prime Video app’en er nem at navigere og har nogle interessante features, som de andre streamingplatforme ikke har, fx X-ray funktionen hvor du kan se hvilke skuespillere og musik der indgår i den scene, du ser på, eller Videoparty-funktionen, hvor du sammen med andre Prime Video venner/familie kan se samme film / serie og chatte samtidig.

Fordelene ved et Prime Video streaming abonnement

Længere nede kan du se vores oplevelse af fordele og ulemper ved Amazon Prime Video app’en og abonnementet. Men den store fordel er klart Amazon Originals produktioner, hvor der ikke spares på budgettet, samt den innovative app.

Gaminginteresserede vil sætte pris på adgangen til Twitch Prime, hvor du får gratis spil og meget mere på Twitch.tv – verdens førende sociale videonetværk for gamere.

Prime Video - fordele og ulemper

  • Relativ billig streamingtjeneste, med ingen binding
  • Du kan konvertere dit abonnement til Amazon Prime og dermed også få gratis forsendelse ved køb af produkter på Amazon’s markedspladser
  • Fed X-ray feature, hvor du kan få info om skuespillerne, hvilken musik der afspiller mv., i den aktuelle scene
  • Sjov “videoparty” funktion, hvor du kan opleve film og serier med venner og familie
  • Kundeservicen får kritik for langsom svartid
  • Næste episode i serier afspilles ikke automatisk, hvilket er lidt irriterende
Gratis dage

7 dage gratis

Sprog

Dansk, Engelsk

Medietyper

Streaming af film, tv og serier

Pris pr. md

59,- (se priser)

Er Prime Video værd at prøve?

Prime Video er et godt valg for dig, som gerne vil have masser af underholdning og adgang til de store produktioner af serier og film fra Amazon, og så til markedets laveste pris per måned for streaming.

Husk, at fordele og ulemper kan variere afhængigt af dine personlige præferencer og behov. Det kan være en god idé at undersøge flere streamingtjenester og sammenligne deres indhold, priser og tilgængelighed, før du træffer en beslutning. Gør brug af deres gratis prøveperiode, så du kan danne dig dit eget indtryk af indholdet i forhold til dine behov.

Få Prime Video gratis her

 

 

 

Populære film og serier på Prime Video

Vi viser her nogle af de populære film og serier, som du kan streame via Prime Video.

Homecoming

Årstal: 2018 7,4

Gode hensigter. Utilregnelige chefer. Stigende paranoia. Uforudsete konsekvenser, der løber løbsk. Heidi (Julia Roberts) arbejder på Homecoming, et anlæg til at hjælpe soldaters overgang til det civile liv. År senere har hun begyndt et nyt liv, da Forsvarsministeriet betvivler, hvorfor hun forlod Homecoming. Heidi indser, at der er en helt andet historie bag, end den hun har fortalt sig selv.

4.2/5 - (5 stemmer)