Nextory tilbud

Din definitive guide til Nextory DK.


 • Nextory DK. Alt det du bør vide og hvordan du får Nextory Gratis.

  Er du vild med at læse bøger eller lytte til e-bøger?

  Så er Nextory lige noget for dig. Og lige nu kan du få mange dages gratis prøveperiode, til at prøve tjenestens lydunivers. Find dine favoritter blandet mere end 370.000 lyd- og e-bøger.

  Læs vores anmeldelse og lær mere om Danmarks helt store digitale lyd- og e-bogs bibliotek.

 • DOWNLOAD GRATIS LYDBØGER 50 dage gratis Få Nextory Gratis

Nextory tilbud


God Nextory Pris – DK

Billede af person som lytter til Nextory via tablet

Nextory er en lyd- og e-bogstjeneste udviklet med henblik på at give brugere let adgang til alle deres yndlingsbøger og -forfattere – både fra din telefon og fra din tablet, så du kan lytte eller læse lige når det passer dig.

Du kan finde et stort udvalg af bøger fra både danske og udenlandske forfattere, og du kan samle alle dine favoritter ét sted og tage dem med dig over alt. Det lyder smart, ikke?

Med Nextory kan du, for kun 129 kr./mdr. få ubegrænset adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger – alt sammen blot med et enkelt klik.

Nextory er udviklet af de to svenske entreprenører Shadi Bitar og Ninos Malki, der i 2015 lancerede abonnementstjenesten med et stort udvalg og stor variation af lyd- og e-bøger i Sverige.

Visionen for de to entreprenører var at øge læsningen blandt svenskerne, at gøre op med den negative læsetrend i samfundet, få folk til at læse mere og give læseoplevelser, der beriger læseren.

8 ud af 10 brugere siger, at de læser flere bøger efter de har anskaffet sig et abonnement hos Nextory. Du kan holde øje med din statistik i appen, der har glimrende funktioner til at følge din læsning. I Læsedagbogen kan du se hvor meget du læser og i Bogudfordringen kan du sætte dig mål for, hvor meget du vil læse. Siden lanceringen i Sverige, er appen blevet lanceret i Danmark, Finland og Tyskland.  

Abonnementer hos Nextory – Pris

Hos Nextory kan du tilmelde dig forskellige abonnementer, så du kan tilpasse dig efter dine behov. Fælles for alle tre abonnementstyper hos Nextory er, du kan lytte og læse ubegrænset, du kan sætte dit abonnement på pause, ændre det eller afmelde dig når det passer OG Nextory er kompatibelt både til telefon og tablet. Du kan anvende Nextory på din mobil eller tablet om det er iOS, Android, Windows eller anden.

Nextory giver dig valget mellem Sølv-, Guld- og Familieabonnement. Her kan du læse mere om, hvad de forskellige abonnementer indeholder. 

Sølv abonnement

 • Efter den gratis prøveperiode koster abonnementet 99 kr./md.
 • Nye bøger bliver tilgængelige efter seks måneder i handlen
 • Du kan lytte og læse 30 timer om måneden
 • Du kan tilkoble 4 profiler, men kun 1 profil kan appen på samme tid

Guld abonnement

 • Efter den gratis prøveperiode koster abonnementet 129 kr./md.
 • Nye bøger bliver tilgængelige med det samme
 • Du kan lytte og læse ubegrænset tid hver måned
 • Du kan tilkoble 4 profiler, men kun 1 profil kan appen på samme tid

Familie abonnement

 • Efter den gratis prøveperiode koster abonnementet fra 159 kr./mdr.
 • Nye bøger bliver tilgængelige med det samme
 • Du kan lytte og læse ubegrænset tid hver måned
 • Du kan tilkoble 4 profiler, og 2-4 profiler kan bruge appen på samme tid
 • 2 profiler koster 159 kr./md., 3 profiler koster 189 kr./md. og 4 profiler koster 219 kr./mdr.

Lyt til lydbøger når det passer dig!

I dag er der mange gode muligheder for at lytte til lydbøger. Lydbøger er originale bøger, der er indtalt i audioform, så du kan få din yndlingsbog, eller nye spændende bøger, fortalt mens du slapper af. Hvis du vil lytte til spændende lydbøger direkte fra din telefon eller tablet, får du med et abonnement hos Nextory adgang til et stort bibliotek med danske og udenlandske forfattere, og du kan lytte til lydbøgerne lige når det passer dig.

Forskellen mellem at lytte til en lydbog gennem Nextory og et bibliotekslån er, at Nextory faktisk giver dig chancen for at lytte til bogen i offline tilstand. Det betyder, du kan hente en eller flere bøger, som du har lyst til at lytte til, ned og høre dem hvor som helt og når som helst – også uden forbindelse til internettet.

Skønne krimiforfattere såsom Sara Blædel, Katrine Engberg, Jo Nesbø og Camilla Läckberg er at finde i Nextorys imponerede lydbibliotek. Derudover kan du finde masser af gratis bøger til børn, som Harry Potter og De Vises Sten lydbog, romantiske fortællinger, selvbiografier og meget, meget mere.

Alt sammen er samlet til dig i én app, så du nemt og enkelt kan lytte. Hvis du er interesseret i Nextory og har lyst til at se et større udvalg af lydbøger, kan du finde hele sortimentet af lydbøger på Nextorys hjemmeside.  

Hav din yndlingsbog med i lommen på alle tidspunkter!

Fænomenet e-bog er relativt nyt og bliver kun mere og mere populært for hvert år der går. Det er en bog i digital form, der kan hentes og læses på telefoner eller tablets uden, du behøver at være online. Fænomenet er steget i popularitet de senere år, muligvis grundet den øgede brug af smartphones og dét at vi bliver vant til at have det meste ved hånden – samlet ét sted. Det er smart og enkelt.

Derfor kan du med et abonnement hos Nextory få let adgang til tusindvis af e-bøger og mange forskellige forfattere uden at søge på nettet eller låne på biblioteket. Det er den ideelle løsning til dig der ikke vil slæbe bogen med i toget eller kan begrænse dig når du skal på ferie!

Hvis du er interesseret i Nextory og har lyst til at se et større udvalg af e-bøger, kan du finde hele sortimentet af e-bøger på Nextorys hjemmeside. Under de forskellige kategorier kan du finde alle titlerne. Du kan finde alt fra spændende nyheder, populære forfattere, toplister og et overvældende udvalg af bøger indenfor de forskellige genrer.  

Stort udvalg af bøger og forfattere på Nextory Pris

På Nextorys hjemmeside kan du se det kæmpe udvalg af e-bøger og lydbøger, de tilbyder deres abonnenter. Du kan læse alt fra skønne krimier fra Camilla Läckberg til JoJo Moyes romantiske succesroman Mig før Dig til fantasy til biografier og selvbiografier. Der er også noget for det yngste publikum, der kan høre eller læse om Villads fra Valby og familiens teenagere kan lytte eller læse alverdens fantasy romaner.

Med andre ord, er der noget for enhver smag og alder! Hvis du kunne tænke dig at se hele udvalget af lyd- og e-bøger, kan du finde det på Nextorys hjemmeside.

Sådan fungerer Nextory!

Det er nemt og enkelt at bruge Nextory. Her giver vi en hurtig gennemgang af appens brugervenlighed.

 1. Opret

Først skal du gå til Nextorys hjemmeside og registrere din bruger ved at oplyse e-mail adresse samt vælge en adgangskode. Her skriver du dig automatisk op til en gratis prøveperiode (se aktuelle tilbud her), og herefter koster abonnementerne fra 99 kr./md. På hjemmesiden kan du desuden finde flere oplysning om lyd- og e-bøger, forfattere, medlemskab osv.

 1. Download

Derefter skal du gå til App Store eller Google Play, finde Appen Nextory og downloade den til din mobil eller tablet. Her logger du på med din e-mail og valgte adgangskode.

 1. Tilføj

Vælger du at skrive dig op til familie abonnementet, kan du nu tilføje 2-4 profiler (brugere) til kontoen. I appens indstillinger finder du ”profiler”, tilføjer det antal profiler, der skal benytte kontoen, og derefter kan du vælge om det skal være en børne- eller voksenprofil.

 1. Læs og lyt løs!

Efter tre enkle trin, er du nu klar til at lytte og læse lige så tosset, du vil. Med de ubegrænsede abonnement hos Nextory kan du vælge mellem flere tusindvis af bøger. God læselyst!

4.6/5 - (5 stemmer)

Nextory - fordele og ulemper

  • 370.000 lyd- og e-bøger at vælge blandt
  • Gratis prøveperiode uden binding
Gratis dage

50

Sprog

Dansk, Engelsk

Medietyper

e-Bøger, Lydbøger

Pris pr. md

99,- (se priser)

Er Nextory et forsøg værd?

Nextory er en nem og brugervenlig løsning til dig, der elsker bøger. Dig, der elsker at læse bøger i toget til og fra arbejde, at lytte til en lydbog, mens du går tur i skoven eller gør rent i lejligheden.

Nextory har et stort udvalg, en bred smag og der er litteratur for enhver smag og alder. Du kan tilmelde dig i dag og få en gratis prøveperiode på hele 45 dage. Der er ingen bindingsperiode, og du kan opsige, ændre eller sætte dit abonnement på pause lige når det passer dig.

Få Nextory Gratis
4.6/5 - (5 stemmer)