Mofibo tilbud

Din definitive guide til gratis Mofibo.


 • Mofibo. Alt det du bør vide og hvordan du får Mofibo Gratis.

  Mofibo er så veludviklet en lyd- og ebogstjeneste, at den fortjener en grundig anmeldelse, og især nu, hvor du kan få Mofibo gratis i en prøveperiode, er det værd at kaste lys på fordelene ved at anvende Mofibo.

  Det er ikke hvor som helst, at du falder over 600.000 lydbøger og E-bøger samlet på ét sted og da slet ikke, hvis de også skal være på dansk.  Mofibo har bøger indenfor 11 forskellige genrer, og de fleste af dem kan fås både som lydbog og som E-bog.

 • Download gratis lydbøger 30 dage gratis Få Mofibo gratis her

Mofibo tilbud


Få en God Mofibo Pris

Billede af person som lytter til Mofibo

Det er selvfølgelig ikke en foræring for livet, eller et tilbud, som du kan benytte dig af til evig tid, men det kan være dine næste to weekenders højdepunkter eller de næste to ugers underholdning på vej til og fra arbejde.

Du kan tilmelde dig det aktuelle Mofibo tilbud lige nu og få adgang til Mofibo gratis de næste 30 dage. Opret en bruger med enten din E-mail eller din Facebook profil. Du vil også blive bedt om, at udfylde dine betalingsoplysninger, men prøveperioden har altså ingen binding, så du er fri til at afmelde abonnementet, inden prøveperioden slutter. Det gratis Mofibo tilbud giver dig samme adgang til Mofibos bogindhold som med et betalt abonnement.

Funktioner i app’en 

Du bruger Mofibo via den tilhørende app, og det er helt sikkert værd at nævne nogle af de mange fordele, som brugeren kan opleve.

 • Justér afspilningshastigheden i lydbøgerne. Nogle gange når du ikke at opfange alle beskrivelserne i historien, mens oplæseren andre gange får dig til at gabe.
 • Sleep-timer til lydbøger. Sæt afspilningen til at stoppe efter et X antal minutter, hvis du for eksempel ved, at du kommer til at falde i søvn.
 • Justér skriftstørrelsen, når du læser en E-bog.
 • Vælg imellem 3 forskellige skrifttyper.
 • Vælg om baggrundsfarven skal være lys, mørk eller hvid, så dine øjne slapper bedst muligt af.

Du kan bruge Mofibo fra alle dine enheder, om det så er Android, iOS, Windows eller anden. Desværre har Mofibo ikke nogen web-platform. Hvis du skulle få lyst til at lytte til en lydbog fra en computer, som ikke er din egen, kan du altså ikke dette, uden først at downloade app’en. Men de fleste vil nok have sin smartphone på sig under alle omstændigheder. 

Få nye boganbefalinger 

Efterhånden som du bruger Mofibo’s app, lærer den dig bedre at kende. Du søger på en bestemt genre eller forfatter og gemmer nogle enkelte bøger på din bogreol. App’en registrerer dine vaner og favoritter, så du når som helst kan bede om relevante forslag til nye læsninger inden for lige præcis din smag. 

Bøger når du er offline 

Opret dit eget digitale bibliotek. Du tilføjer bøger til ”bogreolen” i din Mofibo app, og så er de lige til at downloade. Selvom du sagtens kan bruge Mofibo hvor som helst fra i udlandet, kan downloading på forhånd være et velkomment pusterum i økonomien, da data i udlandet ikke altid er helt billigt. 

Mofibo Pris 

Når først du er medlem af Mofibo, betaler du ingen yderligere omkostninger for at kunne boltre dig i en farverig coctail af digital litteratur. Din Mofibo pris for et månedligt abonnement koster 129 kr./md. Og det er, som før nævnt, uden grænser for, hvor meget du bruger tjenesten, og hvor mange lyd- og E-bøger du orker at guffe i dig i løbet af hele måneden. Du skal selvfølgelig først få lov til at prøve Mofibo gratis i 30 dage, inden du beslutter dig for, om tjenesten er værd at betale for. 

Forlag 

På Mofibo finder du altid både nye og gamle udgivelser, og der er bogstavelig talt litteratur inden for enhver genre. Forlagene, som Mofibo samarbejder med, gør det muligt for Mofibo altid at holde deres bogarkiv så aktuelt som muligt. Følgende forlag er kun nogle af de allerstørste, som Mofibo samarbejder med: Gyldendahl, Tellerup, Politikens forlag, Egmont, Alvilda, Hr. Ferdinand forlag, Modtryk, Peoples Press, Informations forlag.

Mofibo - fordele og ulemper

  • Stort udvalg af lydbøger (600.000)
  • Ofte nyt indhold
  • Brugervenlig app med mange features
  • Hjælpsom kundeservice som er nem at komme i kontakt med
  • Man kan ikke opsige abonnement via appen
  • Kan ikke bruges på en computer
Gratis dage

30

Sprog

Dansk, Engelsk

Medietyper

e-Bøger, Lydbøger

Pris pr. md

129,- (se priser)

Hjernen bag Mofibo – Morten Strunge

Udvikleren af Mofibo er den dengang 32 årige dansker Morten Strunge, som uden uddannelse, og tilsyneladende uden nogle høje karrierehåb, i dag er mangemillionær takket være sin stærke iværksætterånd.

I 2016 solgte Morten Strunge Mofibo til det svenske Storytel, og endte op med 100 millioner kr. på lommen. Vi andre endte op med to kæmpestore digitale bogtjenester, som hver gang har et større udvalg af online bøger på både dansk og engelsk.

Du finder selvfølgelig Morten Strunges biografi iblandt de andre bøger fra Mofibo. Biografien udkom i 2018 og er skrevet af Jacob Skouboe.

Endelig vurdering
En stærk og anvendelig bogtjeneste med et stort udvalg.

Få Mofibo gratis her
4.9/5 - (7 stemmer)