Gratis lydbøger til android.

Sådan får du lydbøger til din android helt gratis.

Tre lydbog tjenester til android

gratis lydbøger til Android

PRØV GRATIS


30 gratis dage

 • Vurdering 85% 85%
nextory pris

PRØV GRATIS


30 gratis dage

 • Vurdering 80% 80%
gratis lydbøger på nettet

PRØV GRATIS


30 gratis dage

 • Vurdering 85% 85%
Billede af Podimo logo

PRØV GRATIS


45 gratis dage

 • Vurdering 80% 80%

Sådan får du gratis lydbøger til android.

Vidste du, hvor nemt det er, at få adgang til de bedste lydbøger helt gratis? De ligger alle samlet i systematisk orden – og indspillede af professionelle oplæsere i højeste lydkvalitet.

På YouTube? ..nej! Måske ved et lykketræf finder du en lydbog i god kvalitet på YouTube, men hvis du vil have lidt god service serveret i form af danske og engelske bestsellers, klassikere og alternative bøger, så er svaret helt enkelt:

Mofibo, Nextory og Chapter.

Du kan fra din Android-enhed benytte dig af disse e- og lydbogstjenester via deres app, som er specielt udviklet til Android.

Du behøver ikke at betale i første omgang men kan hoppe med på en gratis prøveperiode, så du lærer tjenesten at kende.

Læs lidt om de 3 tjenester her og find ud af, hvordan du kan prøve dem gratis:

3 lydbogtjenester med gratis lydbøger på nettet

Stort udvalg af lydbøger

Mofibo

En af de største lydbogstjenester i Danmark er Mofibo. Deres sortiment af både lybøger og ebøger indeholder mere end 60.000 eksemplarer. Når først du er medlem (eller har tilmeldt dig prøveperioden) finder du gratis lydbøger til Android inden for de fleste genrer.

Mofibos app til Android har en masse fede funktioner, som vi her gennemgår nogle af:

Gratis lydbøger app til Android

Når du lytter til gratis lydbøger på nettet, går du glip af de mange fordele ved Mofibos lydbogsapp.

Første skridt (måske havde du regnet den ud?): Gå ind i din Play Store og download Mofibos app til Android.

 • Mofibo anbefaler dig nye bøger hen ad vejen, og jo mere du bruger app’en, des bedre kender de dine præferencer; Opdag nye yndlingslydbøger, som du ikke anede eksisterede.
 • Afspil lydbog på Android app’en, og bestem selv oplæsningshastigheden: foretrækker du langsom oplæsning til en lydbog med detaljerede beskrivelser? Eller hurtig afspilning så du snart kan komme i gang med næste bog i serien?
 • Vær lidt social og bliv inspireret af andre brugeres boglister og aktiviteter på Mofibo. Måske finder du din nye bog-soulmate.
 • Brug timeren når du ligger i sengen og bare gerne vil have en lille smule godnathistorie, inden du blunder helt hen. Så læser bogen ikke sig selv færdig i løbet af natten.
 • Skal du ud at rejse? Til et sted uden internetforbindelse? Download dine lydbøger på din Android, inden du tager af sted.

Gratis lydbøger til Android i 30 dage

Tilmeld dig Mofibos prøveperiode i dag uden videre binding. Du får 30 dages gratis højtlæsning med alle Mofibos Android-app funktioner inkluderet.

Når prøveperioden er slut, kan du fortsætte dit abonnement til 129 kr. Du kan også finde Harry Potter og de Vises Sten ebog hos Mofibo.

afspil lydbog på android

Gratis periode

14 dage

Lydbøger på dansk

Ja, stort udvalg.

Inklusiv ebøger:

Ja

Pris efter:

129  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Med et kæmpestort udvalg af både E-bøger og lydbøger samt de mange funktioner, som gør brugen af appen til en rigtig god oplevelse, kan Mofibo næppe overgå sig selv. Det skulle da lige være et udvalg af bøger på andre sprog end kun engelsk og dansk.

Endelig vurdering: En stærk og anvendelig bogtjeneste med et stort udvalg. Prøv den gratis nu.

gratis lydbøger online
 • Vurdering 85% 85%

Læs, som du vil

Storytel

Har du nogensinde søgt efter gratis lydbøger på nettet? Så er du helt sikkert stødt på Storytel.

Storytel startede som en svensk lydbogs- og ebogstjeneste, men har nu spredt sig til at tilbyde bøger til Android, iOS og PC i over 14 forskellige lande.

Mofibo er desuden ejet af Storytel.

Gratis lydbøger app til Android

Hvis du føler dig fristet til at udforske Storytels kæmpe sortiment af lydbøger, så gå ind i din Play Store og download App’en til Android.  Her følger nogle få af fordelene ved at anvende Storytels tjeneste:

Synkronisering mellem læs og lyt

Det kan være rart at skifte mellem at lytte og at læse en bog. Og flere af Storytels bøger findes både som lydbog og som ebog. Når du skifter fra lydbog til ebog – og vice versa – starter bogen, der hvor du er nået til. Det er praktisk og sparer dig en masse tid og besvær med at skulle slå siden op. 

Børnefunktion

Når børnene skal bruge Storytels app til Android, kan du aktivere Kidsmode.

I kidsmode er det kun børnebøger, som bliver vist. Desuden får barnet sin egen boghylde og vil også få anbefalinger til nye bøger ud fra tidligere læsninger.  

Afspil lydbog på Android gratis i 14 dage

Stop med at lede efter gratis lydbøger på nettet og start i stedet din prøveperiode hos Storytel i dag. Det eneste du skal gøre er, at udfylde blanketten med dine oplysninger, downloade app’en til Android, og så har du gratis lydbøger til Android de næste 14 dage.

Når de 14 dage er gået, kan du fortsætte med at lytte til alle Storytels lydbøger for 129 kr per måned.

Gratis periode

14 dage

Lydbøger på dansk

Ja, stort udvalg.

Inklusiv ebøger:

Ja

Pris efter:

129  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Ligesom Mofibo er Storytel en bogtjeneste med et rigtig godt og bredt udvalg af bøger.

Appen er som den skal være med alle de nødvendige funktioner, så man let kan anvende tjenesten.

Endelig vurdering: En innovativ bogtjeneste som gør det let at finde en god lydbog gratis. Prøv den gratis her.

 • Vurdering 85% 85%

En verden af børnebøger

Fairytell – nu en del af Podimo

Til børn fra 0-10 år finder du Fairytells store udvalg af lydbøger. Fairytell har alle de store, klassiske forfatternavne på deres bogliste, men nye talentspirer og moderne fortællinger er også inkluderet i sortimentet.

Gratis lydbøger app til Android

Det er lige til; du opretter en konto på Fairytells hjemmeside, går ind i din Play Store og downloader app’en til Android-enheder. Det kan selvfølgelig både være på din smartphone og din tablet.

Ingen grund til at slås

Har du flere børn? Måske på forskellige alderstrin og med forskellig smag i litteratur? Med den samme Fairytell-bruger kan der logges ind på 5 enheder ad gangen. Der kan undgås en hel del søskendeskænderier takket være denne mulighed for at dele den samme konto.

Synkroniseret bogmærke

Fairytell har selvfølgelig ikke kun lydbøger men også ebøger. Måske kan barnet godt lide selv at læse i bogen men vil også gerne høre lidt højtlæsning senere på aftenen, når søvnen melder ind. Når der med den samme bog skiftes mellem ebog og lydbog, husker app’en, hvor barnet er nået til. Det er altså et synkroniseret bogmærke på tværs af bogtyper.  

Offline bøger

Især når I er ude at rejse, kan det være en stor fordel at have downloadet nogle lydbøger på forhånd. De downloadede bøger bliver gemt i app’en under ”offline bøger”, og du har ikke brug for en internetforbindelse, for at kunne lytte til dem.

Gratis lydbøger til Android

Ja tak! Fairytell forærer dig gratis bøger til børn i 30 dages. En verden af ebøger og lydbøger. Når perioden er slut, kan du sige nej tak, og du vil aldrig nogensinde blive opkrævet en krone af Fairytell. Eller… du kan sige ja tak, og så får du alle de bedste børnebøger som både lydbog og ebog lige ned på din Android-enhed for 59 kr per måned.

Gratis periode

14 dage

Lydbøger på dansk

Ja, stort udvalg.

Inklusiv ebøger:

Ja

Pris efter:

59  kr. (se alle priser)

Er den værd at prøve?

Denne bogtjeneste er alletiders til at få dit barn gjort fortroligt med bøgernes verden. Det er smart, at barnet selv kan udvælge interessante bøger, og hvis barnet endnu ikke kan læse, er der mulighed for altid at få læst en historie op som lydbog.

Offline funktionen er en livredder, når der skal rejses.

Denne bogtjeneste giver dig den længste prøvetid til at lytte til lydbøger gratis online.

Endelig vurdering: Giv dit barn chancen for at få sit eget personlige børnebogs-bibliotek. Prøv den gratis nu.

Billede af Podimo logo
 • Vurdering 90% 90%

Nu er det din tur…

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig,.. Hvilken bogtjeneste har du tænkt dig at prøve? Hvad er dit mål? Del endelig dine tanker ved at skrive en kommentar. 

0 kommentarer