Harry Potter lydbog gratis: sådan gør du.

Sådan får du din Harry Potter lydbog gratis.

Sådan får du din Harry Potter lydbog gratis

I 1997 udkom den første Harry Potter bog som hardback med 303 sider. Og året efter udkom nummer to. Og det næste år en tredje, og … måske kan du følge mønsteret?

7 Harry Potter bøger, den ene tykkere end den anden, har siden år 1997 listet sig ind i de fleste danskeres hjem enten i form af solide bøger, filmatiseringer eller, som vi i denne artikel vil omtale, fantastisk spændende lydbøger. Læs her hvordan du får dem gratis.

 

Alle Harry Potter lydbøger gratis

Få dem gratis

Harry Potter lydbøger

Når vi snakker om en hardcore bogserie som Harry Potter (hvor den længste bog er på 923 sider) er fordelen ved at kunne lytte til den som lydbog ret betydelig.

Gratis Harry Potter Lydbøger

Både Mofibo og Storytel kommer dig her til livs, og giver dig muligheden for at lytte løs til en hvilken som helst Harry Potter lydbog online gratis, i et tidsrum på 14 dage.

Det skal nævnes, at Audible også har Harry Potter-serien disponibel som lydbøger (dog på engelsk). Når du tilmelder dig 14 dage gratis hos Audible, kan du vælge en enkelt Harry Potter lydbog gratis.

Hos Bogreolen finder du Harry Potter lydbøger på CD. Som medlem kan du købe den med rabat.

Harry Potter og de vises sten lydbog

Den første bog i serien om ”drengen som overlevede”, tager dig med på en rejse i J.K. Rowlings originale historie om troldmandssønnen Harry Potter. Med mange detaljerede beskrivelser af en magisk verden, som ikke minder om nogen anden bog eller film, bliver du introduceret til det første år af Harrys spændende tid på troldmandsskolen Hogwarts

Harry Potter og de vises sten lydbog er udgivet af forlaget Pottermore og er oplæst på dansk af Jesper Christensen.

Sæt dig tilbage og nyd 9 timer og 41 minutters højtlæsning af den første Harry Potter lydbog gratis.

Harry Potter og hemmelighedernes kammer

Anden bog i serien om Harry Potter er straks en lille smule mere intens i sit spændingsniveau.

J.K. Rowlings ide, da hun udviklede serien, var at lade spændingsniveauet og uhyggen stige i takt med at hovedpersonen, Harry, også blev ældre. Denne udformelse af historien vil du især lægge mærke til i nogle af de sidste bøger, som måske er lidt for dystre og dramatiske til de mindre børn.

Anden bog i Harry Potter serien er for hele familien og kan nydes i løbet af 11 timer og 4 minutter.

Harry Potter og fangen fra Azkaban

Hvem er den farlige fange, som er undsluppet fra troldmandsfængslet Azkaban? Harry Potters liv er endnu engang truet af ukendte farer, og flere mysterier dukker op, for kun at kunne blive løst af Harry selv og hans venner.

Den tredje bog i Harry Potter-serien er for alvor spændende, også for den voksne læser, og den kan høres i løbet af 13 timer og 23 minutter oplæst af Jesper Christensen.

Harry Potter og Flammernes Pokal

Denne fjerde Harry Potter bog er dobbelt så lang som de forrige bøger, og der er også skruet dobbelt op for spændingen. J.K. Rowling fortsætter sine beskrivelser af ting og begivenheder, som du garanteret aldrig i din vildeste fantasi havde forestillet dig.

Du bør være forberedt på, at denne lydbog har en åben slutning, og du er dermed tvunget til også at lytte til fortsættelsen!

På 22 timer og 23 minutter kan du lytte dig igennem denne bog.

Harry Potter og Fønixordenen

Farerne bliver hver gang alvorligere og mere truende. I denne bog tager Harry til handling og starter en modstandsgruppe sammen med andre modige elever fra Hogwarts.

Aflys alle weekendaftaler og lyt til den 5. lydbog i Harry Potter-serien, som varer 29 timer og 35 minutter.

Harry Potter og Halvblodsprinsen

Hvem er halvblodsprinsen, og hvad skal der blive af den magiske verden, nu hvor den onde Lord Voldemort er ved at komme til magten? Lyt med på den 6. Harry Potter lydbog gratis, hvis du kan holde til spændingen og den dystre stemning.

Den 6. Harry Potter bog varer 19 timer og 50 minuttter.

Læs også vores guide om hvordan du kan få lydbøger gratis og gratis e bøger.

Harry Potter og Dødsregalierne

Den sidste af de 7 Harry Potter lydbøger.

Hvis du er nået igennem de seks første lydbøger, er der sandsynligvis intet som kan bremse dig i at nå frem til denne ufatteligt spændende, medrivende og intense afslutning på serien.

Lydbogen varer 23 timer og 45 nervepirrende minutter.

Harry Potter og Det forbandede barn

Den 8. bog om Harry Potter, som kigger 19 år frem i tiden fra den sidste bog sluttede. Du kan anskaffe dig en Harry Potter og det forbandede barn lydbog på bl.a. Bogreolen. 

Et andet sted du kan finde Harry Potter lydbøger er hos Nextory. Der findes også gode gratis børnebøger.

Læs også vores artikler på hollandsk og finsk:
Harry Potter luisterboek
Harry Potter äänikirja suomeksi

lydbog harry potter

Gratis periode

14 dage

Lydbøger på dansk

Ja, stort udvalg.

Inklusiv ebøger:

Ja

Pris efter:

129  kr.

Er den værd at prøve?

Det er en virkelig fed mulighed fra både Mofibo og Storytel, at kunne lytte til en hvilken som helst Harry Potter lydbog online gratis. Du når næppe igennem dem alle på kun 14 dage, men hvis du absolut skal have alle Harry potter lydbøger lyttet igennem, er en månedspris på 129 kr. ikke særlig galt.

Eneste minus er, at man ikke kan høre Harry Potter og det forbandede barn lydbog på de gratis bogtjenester. Men mon ikke den kommer på et tidspunkt?

Endelig vurdering: Et gratis abonnement til Mofibo og Storytel bør helt klart afprøves.

gratis lydbøger online
  • Vurdering 90% 90%

Nu er det din tur…

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig,.. Hvilken bogtjeneste har du tænkt dig at prøve? Hvad er dit mål? Del endelig dine tanker ved at skrive en kommentar.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *