Podimo tilbud

Lyt til eksklusive podcasts & tusindvis af lydbøger


 • Lyt til eksklusive podcasts & tusindvis af lydbøger

  Gå på opdagelse blandt Podimos eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger. De bedste talkshows, medrivende true crime, personlige fortællinger og meget mere.

  Podimo er klart den billigste lydbog og podcast tjeneste. Og som ny kunde kan du prøve Podimo gratis – se aktuelle tilbud her.

  Over 100.000 danskere bruger allerede Podimo’s app!

 • DOWNLOAD GRATIS LYDBØGER 7 dage gratis Få Podimo Gratis

Podimo lydbøger


Få en God Podimo Pris

Da Podimo blev lanceret var indholdet udelukkende podcasts, men i dag er Podimo et univers af lydbøger og eksklusive podcasts. Podimo opkøbte Fairytell og fik dermed også en masse godt indhold til børn med i deres lytteunivers. Podimo er dog stadig stærkest på podcasts, hvor de er DK’s klart største.

Nogle af Podimo’s populære podcasts er “Mads og A-Holdet”, “Mens Vi Strikker”, “Klovn Podcast”, “Mord i Nord”, “Om Søndagen Græder Vi” og true crime podcasten “True Story Exclusive”.

Du kan tilmelde dig det aktuelle Podimo tilbud lige nu og få adgang til Podimo gratis i en længere periode. Opret en bruger med enten din E-mail eller din Facebook profil. Du vil også blive bedt om, at udfylde dine betalingsoplysninger, men prøveperioden har altså ingen binding, så du er fri til at afmelde abonnementet, inden prøveperioden slutter. Det gratis Podimo tilbud giver dig samme adgang til Podimo’s bogindhold og podcasts som med et betalt abonnement.

Funktioner i app’en 

Du bruger Podimo via den tilhørende app, og det er helt sikkert værd at nævne nogle af de mange fordele, som du som bruger vil opleve.

 • Redaktørerne vil løbende præsentere dig for nye podcasts, spillelister og temaer
 • Brug featuren “Følg” til at udvælge dine favoritter, og få derved nemt overblik så snart der er nye afsnit
 • Når du bliver afbrudt i din lytning, kan du nemt genfinde, hvor du sidst sluttede

Du kan bruge Podimo fra Android eller iOS enheder.

Podimo Pris 

Når først du er medlem af Podimo, betaler du ingen yderligere omkostninger for at kunne lade dig underholde i de sjove og populære podcasts fra kendte mennesker i Danmark, eller begive dig ud i Podimo’s børneunivers med de bedste lydbøger og podcasts til børn.

Din Podimo pris for et månedligt abonnement er kun 79 kr./md. Her får du ubegrænset adgang til eksklusive podcasts, samt 20 timers streaming af lydbøger om måneden.

Du skal selvfølgelig først få lov til at prøve Podimo gratis i en længere periode, inden du beslutter dig for, om tjenesten er værd at betale for. Se aktuelle tilbud på siden her.

Podimo - fordele og ulemper

  • Hundredvis af eksklusive podcasts
  • 20 timers lydbogs timer hver måned
Gratis dage

7

Sprog

Dansk, Engelsk

Medietyper

Lydbøger, Podcasts

Pris pr. md

59,- (se priser)

Er Podimo værd at prøve?

Hvis du mest er til lydbøger med romaner, krimier, selvbiografier m.m., så er Podimo nok ikke det rette valg for dig. Men hvis du er til podcasts og elsker at lytte til interessante og sjove værter, som behandler lytteværdige og spændende temaer, så er Podimo helt klart noget for dig! Hør bl.a. den populære podcast med Anders Breinholt og Anders Lund Madsen – Anders og Anders.

Fx er Podimo meget populær pga. “Mads og A Holdet”, som du kan lytte til gratis i prøveperioden. Derudover er Podimo den billigste lyttetjeneste på nettet.

Få Podimo Gratis
4.2/5 - (5 stemmer)