Her Får Du Bibelen som Lydbog Gratis. Se Udvalget.

Det Nye Testamente Lydbog

30 dage gratis
50 dage gratis
7 dage gratis

Bogen - Biblen genfortalt af Bjarne Reuter

30 dage gratis
50 dage gratis

THE HOLY BIBLE

30 dage gratis
90 dage gratis!!

New Belivers Bible - Gospel of John

50 dage gratis

The Bible: A Biography

50 dage gratis

Jesus Calling Bible Storybook

90 dage gratis!!
30 dage gratis

Lyt til Biblen som lydbog, som du ikke anede, den fandtes


Du tror måske, at du udemærket ved, hvad Biblen er, og at du kender adskillige af Biblens beretninger fra ende til anden. Men Biblen bliver man aldrig rigtig færdig med at kende, og her på siden finder du adskillige variationer af Biblen, som du garanteret ikke anede eksisterede.

5 lydbøger på emnet af bibelen.


Biblen: lydbog - Lyt til Biblen gratis


BOGEN – BJARNE REUTER

Hør Biblen i en version, som du aldrig før har oplevet. Kom bag om personerne, lev dig ind i stemningerne og befind dig på stederne.

Når Bjarne Reuter genfortæller de kendte bibliske sagn, bliver du opslugt af historien, og lige pludselig er bibelhistorierne ikke  gammeldags, ukendte og uvedkommende for vores nutid, men en relevant færden ind i de kendte skikkelsers liv og  en forståelse for, hvordan de følte og havde det dengang for mere end 2000 år siden.

Bjarne Reuter genfortæller 60 beretninger fra Det Nye Testamente, og der er krydret med både humor, dramatik og indlevelse. Du kan ikke undgå at blive berørt og revet med, når du lytter til denne Biblen lydbog. Om det så er første gang, du lytter til biblens historier eller allerede kender dem ud og ind, så har du aldrig hørt dem som i denne version af Bibelen som lydbog.

DET SIDSTE TESTAMENTE – JONATHAN FREEDLAND

Den berømte fredsmægler Maggie Costello tager til Mellemøsten efter et antal tilsyneladende tilfældige hævndrab. Hun opdager dog  snart, at mordene langt fra er vilkårlige, og at de alle har at gøre med en stor og ældgammel hemmelighed: nemlig mysteriet om Det Sidste Testamente.  Nu er det op til Maggie Costello at finde alle brikkerne i mysteriet om Biblens sidste uløste gåde.

Sandheden om de begravede hemmeligheder fra den fjerne fortid, vil kunne sætte en endelig stopper for alle fjendtlighederne i Mellemøsten – eller den vil være gnisten, som får det hele til at eksplodere i en kæmpe krig.

Det Sidste Testamente er en spændingsroman, som graver op i mange ubesvarede spørgsmål fra verdens mest berømte legende, Biblen.

THE HOLY BIBLE – OPLÆST AF DALE MCCONNACHIE

Lyt til Bibelen som lydbog oplæst af en af de bedste bibeloplæsere på verdensplan. Dale McConnachie er en amerikansk professionel voiceartist, som har oplæst over hundrede lydbøger på engelsk.

Når du lytter til bibeludgaven fra The Holman Bible Publishers, får du fornemmelsen af, at have en god ven ved din side, som læser op af den hellige bog specielt for dig, med varme og interesse.  ”The Holman Christian Standart Bible” er en af de mest præcise af de moderne bibel-oversættelser.

Du kan finde denne Bibelen lydbog gratis på Mofibo, hvor du har 30 dage til at lytte bogen igennem, uden at betale en krone.

NEW BELIEVERS BIBLE – GREG LAURIE

New Believers er en Biblen lydbog med 52 af de bedste bibelhistorier fulgt op af al den vejledning, som en ”nytroende” kan have brug for, når Biblen og kristendommen skal undersøges for måske første gang.

Greg Laurie har skabt en slags guide, som tager dig bag om Biblen og forklarer hensigten bag ordene og berettelserne.

Du får også en gloseoversigt til de lidt svære bibel-ord, profetier om Jesus,  gode råd til, hvordan du kan lære Guds vilje at kende og en hel masse andre gode redskaber til den nytroende, som først lige er ved at sætte sig ind i det kæmpe emne, som kristendommen er.

THE BIBLE – KAREN ARMSTRONG

Verdens mest berømte bog, oversat til over 2000 sprog. En bog som hver dag bliver brugt af flere millioner mennesker til reflektion og eftertanke, mens den samtidigt bliver misbrugt af næsten lige så mange til politiske formål.

Biblen er en kompleks samling af 66 bøger, fortalt af mange forskellige personer og samlet i det, som vi kender under Det Gamle og Det Nye Testamente.

Historikeren Karen Armstrong har til ”The Bible” nøje studeret Biblen og et stort antal af dens oversættelser. Hun sætter blandt andet den jødiske og den kristne fortolkning af biblen parallelt op ved siden af hinanden og finder frem til nogle yderst interessante konklusioner.

Lyt til Karen Armstrongs Bibelen lydbog gratis på Nextory med den 30 dages prøveperiode.

JESUS CALLING, BIBLE STORYBOOK – SARAH YOUNG

Bestseller forfatteren Sarah Young har i denne Biblen lydbog samlet nøje udvalgte historier fra Biblen, fortalt særligt til børn. Historierne bliver berettet med hengivenhed og i førsteperson, som om Jesus taler direkte til læseren.

Denne Biblen lydbog er ifølge Sarah Young resultatet af hendes private samtaler med Gud, som hun efter lange meditationer har haft. Du finder i Jesus Calling 365 korte, men rørende, åndserklæringer sammenflettet med passager fra Biblen.

Læs også vores andre artikler og anmeldelser om NEXTORYGRATIS BØGER TIL BØRN, og HARRY POTTER OG DE VISES STEN LYDBOG.

5/5 - (1 stemmer)